KONYA / MERAM - Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu

Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu

Lalebahçe Mahallesi Konevi Sk No 6 Meram/KONYA
Vizyon
Necip fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu´nu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; - Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikle tercih edilen, - Ortaöğretim kurumlarına her yıl artan sayı ile öğrenci yerleştiren, - Sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, - Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Necip fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu olarak, tüm öğrencilerimizi; yaratıcı, kendine güvenen, çevresine ve topluma duyarlı, bilimsel ve demokratik düşünce yapısına sahip, hukukun üstünlüğüne inanan, milli ve manevi değerleri benimsemiş; çağdaş yaşamın gerektirdiği evrensel bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış; kendisiyle, toplumuyla barışık; vatanına hizmet eden bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
İngilizce - Arapça
Ulaşım
Karahüyük-Harmancık(11-75), Meram Toki(84), Hatıp(13), Kozağaç(12), Pamukçu(88), Karadiğin(94), 12 ve 88 istikametine çalışan tüm toplu ulaşım araçları ile ulaşmak mümkündür.Harmancık(219) nolu durak (Harmancık Pazarı) Arkasındadır. İkonia Düğün Salonu okulumuzun karşısındadır.
VAR
Lalebahçe Mahallesi Konevi Sk. No:6 Meram/KONYA
Konya Valiliğine 8.7 km; Meram Kaymakamlığına 7.6 km uzaklıktadır.
BİSİKLET, ATLETİZM TAKIM ÇALIŞMALRI
TÜBİTAK 4006 PROJELERİ